1-OP-1 PRIVÉ SESSIES

Bij de 1-op-1 privé sessies houden we rekening met ieders capaciteiten en leercurve. De lesinhoud wordt individueel aangepast naar de bestaande kennis van de cursist, zodat we geen tijd verliezen aan onnodige theorie. Daarom doen we voor de privélessen steeds een intake gesprek om samen te overlopen hoe jouw lessenpakket er zal uitzien.

Lessen kunnen zowel bij de cursist thuis, op locatie of online doorgaan… Jouw keuze!

Bij Satoshi consultancy focussen we op praktijk en jouw persoonlijke mogelijkheden op gebied van kapitaal en tijd. Wanneer je er voor kiest om met onze lessen te starten krijg je steun van een mentor die elke stap samen met jou zal ondernemen. Vertrouwen tussen mentor en cursist kan alleen maar ontstaan door persoonlijke interactie. 

We spenderen geen tijd aan geschiedenislessen en verhalen die je overal online kan vinden. Praktische kennis ondersteund door theorie die er toe doet is ontwikkeld om jou succesvol te maken in deze innovatieve markt.

Alle lessen worden opgenomen zodat je de presentaties en praktijk achteraf rustig kan herbekijken.

WORKSHOPS

  

Satoshi Consultancy biedt exclusieve 3- of 4-daagse workshops aan in Europa. Deze workshop kan zowel in het Nederlands alsook Engels doorgaan.

Om het persoonlijke aspect te behouden en in te kunnen spelen op ieders niveau en doelstelling zijn deze workshops gelimiteerd tot max. 10 personen. De workshops worden inhoudelijk aangepast naar de noden van de groep en worden via een intake gesprek met de organisator tot in detail geprogrammeerd. Wanneer de inhoud en het doel van de workshop bepaald is wordt er binnen de 5 dagen een offerte verstuurd waar zowel de prijs en tijdsduur transparant wordt voorgesteld.

Na goedkeuring van de offerte wordt de locatie en datum onderling vasgelegd.

De presentaties en praktijk wordt steeds opgenomen zodat de deelnemers achteraf alles kunnen herbekijken.

COMMUNITY

  

Meerdere keren per jaar komen wij samen met onze community om vriendschappen te smeden en ervaringen te delen. Op deze manier leren we mekaar beter kennen om op onze communicatiekanalen  mekaar bij te staan en te motiveren.

SATOSHI ON TOUR

  

Cryptocurrency is voor velen ongekend en onbegrepen…
 
Net door deze misinformatie vallen veel mensen te prooi aan oplichters of verliezen ze hun zuurverdiend geld door verkeerde handelingen uit te voeren wanneer ze zonder nadenken willen investeren. Het Satoshi Consultancy team geeft op deze kleinschalige avonden een uitgebreide inleiding met de focus op realisme en gefundeerde inhoud.
 
We kiezen voor max. 40 personen zodat er interactie kan zijn tijdens de voorstelling en we alle vragen op een rustige en duidelijke manier kunnen beantwoorden.
Op deze manier kan u zelf een sterke onderbouwde opinie vormen over deze innovatieve technologie en investeringsopportuniteit.
 

INCLUSIEF

Bij inschrijving voor onze lessen ontvang je 4 maanden toegang tot onze online Satoshi cloud waar je alle documenten, opnames en presentaties kan herbekijken. Je wordt ook automatisch lid van onze online Satoshi communicatiekanalen waar al de mentoren en cursisten samen hun kennis, fundamentele analyses, nieuws en technische analyses delen. De kracht van meerdere ogen op de markt te hebben is van onschatbare waarde om preciezer en consistent winsten te maken door het verhandelen van cryptocurrencies. Bovendien organiseren we ook op regelmatige basis gezamenlijke online ‘charting’ momenten waar we samen de aangeleerde technische analyses toepassen en oefenen.

Maandelijks organiseren we ook op meerdere dagen live online tradingsessies waar we samen de markt bekijken en daytraden.

Het is onze prioriteit om deze kanalen actief te houden zodat we samen sterker in de markt staan.

Alle inhoud, berichtgeving, producten  en e-mails, zijn de professionele mening van Satoshi consultancy Ltd. en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, advies of aanbeveling om tot aankoop van één of meer digitale valuta over te gaan en daarin te beleggen. Satoshi consultancy Ltd. is geen financieel, juridisch of fiscaal adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Onze inhoud heeft uitsluitend een educatief karakter en kan op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. De door Satoshi consultancy Ltd. gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. We kunnen echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze info gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, snel achterhaald is dan wel kan zijn.  Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van digitale valuta, uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor deze handelingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee.