Oprichter

Stephan De Haes

Educator Opstart, Investeren & Spot trading

Stephan heeft de voorbije jaren all-round Cryptocurrency ervaring opgebouwd dankzij samenwerkingen met internationale bedrijven en individuen uit verschillende lagen van de Cryptocurrency wereld.

Na zijn carrière bij Defensie heeft hij zichzelf full-time toegelegd op ieder aspect van het investeren en spot traden van digitale valuta en besloot Stephan ‘Satoshi Consultancy’ op te richten om zijn ervaringen en kennis over digitale valuta te delen met groepen en individuen die op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding.

Veiligheid, eerlijke duidelijke taal en een menselijke aanpak met geduld naar elk individu toe, zijn waardes die Stephan hoog in het vaandel houdt.

Team


Caroline Van Hoeke

 Educator Investeren & Spot trading

Caroline is een vaste waarde in het team door haar know-how op gebied van langetermijn en spot trading strategie. Als investeerder brengt zij haar eigen ervaringen en kennis over naar de cursisten.

Caroline geeft op een rustige, gestructureerde en geduldige manier les waardoor elke cursist op zijn of haar eigen niveau en tijd de benodigde kennis kan opbouwen. Oog voor detail en punctualiteit zijn onderdelen van haar uitgebreide skillset die cruciaal zijn om op een goede manier te traden of investeren. 


Jens Coomans

 Educator Futures trading

Jens is reeds jaren aan het day- en swing traden met Cryptocurrencies waarna hij zich de laatste jaren exclusief heeft toegelegd op futures trading. Bijkomend heeft hij door zijn extra ervaring als militair en Physical Training Instructor de juiste skills in huis om onze cursisten structuur en discipline aan te leren in het traden door middel van een goede mindset.

Jens brengt zijn ervaring en kennis over deze complexe materie op een geduldige en doordachte manier over naar onze cursisten door middel van een gestructureerde en gepersonaliseerde begeleiding.


Tim Broekmans

 Educator Investeren & Cycle trading

Tim is de founder van TradePremium.be, de populaire Belgische Cryptocurrency nieuwswebsite. Zijn expertise ligt vooral in het fundamenteel analyseren van potentieel succesvolle projecten, waarbij hij zijn fundamenteel inzicht combineert met on-chain data en exchange flows. Op die manier is het mogelijk een juiste inschatting te maken over de sterkte en adoptie van deze projecten. Door zijn inzichten op zowel micro als macro perspectief is hij beter in staat om de juiste beslissingen te nemen in de markt.

Tim geeft exclusief les aan onze cursisten over verschillende topics zoals Cycle trading, Fundamentele Analyse, low-cap spotting, on chain data en money flows. Hij doet dit op zijn welgekende duidelijke en persoonlijke manier waardoor hij een grote meerwaarde is voor ons team en de community.

Iven De Hoon

Fiscaal Adviseur

Iven heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en behaalde een bijkomende master ‘Fiscaal recht en accounting’ aan het Vlerick instituut van de Universiteit Gent. In 2009 won hij de ‘Willoughby memorial price’ van het St. Jesus College Oxford en sinds 2007 is hij eigenaar van het internationaal belastingadviesbureau genaamd ‘ De Hoon & Partners’. Iven schreef ook enkele boeken over internationale belastingen, zoals ‘Belastingsparadijzen’ en ‘Ik ben weg’.

Iven en zijn internationaal team zijn reeds meerdere jaren een vaste waarde bij Satoshi Consultancy en is het kantoor bij uitstek inzake fiscaliteit en Cryptowinsten.

Mario De Backer

Country manager België

In het dagelijks leven is Mario is bezig met projectontwikkeling zoals het renoveren van panden en opkopen van gronden voor nieuwbouwprojecten.

In november 2020 heeft hij voor het eerst een basisopleiding gevolgd aangaande cryptocurrency, maar deze cursus was niet compleet en hij voelde aan dat hij niet al de puzzelstukjes bezat om winstgevend aan de slag te gaan. Door met Satoshi consultancy in contact te komen en het lessenpakket te volgen, voelde hij eindelijk dat hij ‘volledig’ was onderricht en blijvend ondersteund werd.

Door deze voldoening was de stap ook snel gezet om mee zijn schouders te zetten onder het commerciële aspect van Satoshi Consultacy daar hij van mening is dat je in deze wereld niet onopgeleid kan starten. Als Country manager geeft en organiseert Mario voorstellingen met als focus  een kwaliteitsvolle inleiding  te geven over het investeren in digitale valuta. Door zijn ‘old school’ aanpak is Mario een sterke aanwinst voor het team en de cursisten.

Reviews

Ardie van Halen
Ardie van HalenForensisch accountant FIOD - coach bij de Coachpool Belastingdienst
Lees verder
Stephan heeft mij in een intensieve driedaagse training geleerd wat er allemaal mogelijk is in cryptoland. Daarnaast heb ik goede persoonlijke nazorg gekregen van Stephan die alle geleerde kennis goed op zijn plek te laten vallen. Dankzij Satoshi Consultancy van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam in cryptoland!
Bas Peters
Bas PetersOwner at X-com and Itix
Lees verder
Er zijn online zoveel mensen die zich crypto specialist noemen. Nadat ik de MasterClass van Stephan heb gevolgd werd duidelijk dat maar enkele mensen echt verstand van crypto trading hebben. En Stephan is daar absoluut één van. Hij heeft een erg hoog kennisniveau en hij is ook buitengewoon behulpzaam na de cursus. Als je zelf wilt gaan (day)traden dan is de masterclass van Stephan absoluut een aanrader. Het zal jou veel rust gaan geven in de volatiele crypto markt omdat je de koersbewegingen veel beter gaat begrijpen. Hierdoor raak je niet meer in paniek of greedy, welke vaak resulteert in een impulsieve verkeerde beslissing. Buiten dat ik de masterclass bijzonder interessant vond heb ik de investering vrijwel meteen terugverdiend.
Aljosha Van der Jonckheyd
Aljosha Van der JonckheydLead digital currency analyst at Artis Invest Trading
Lees verder
Stephan is een van de weinige mensen die ik heb ontmoet met een zeer grote kennis van cryptocurrencies en blockchain. De manier waarop hij dit weet over te brengen op mensen samen met zijn uitgebreide kennis maakt hem een enorme meerwaarde in deze nieuwe industrie.
Mary Spio
Mary SpioCEEKVR CEO, Boards: Oculus VR for Good, Amazon Launchpad, Scientific Reviewer DOD (CDMRP) US Dept of State Speaker
Lees verder
Stephan is a diligent and effective marketer. Very insightful and well networked. I highly recommend him.
Donika Kraeva
Donika KraevaMarketing Manager at Dentacoin
Lees verder
Stephan is a very reliable professional with valuable knowledge, varied experience, outstanding networking skills and inherent correctness - a rare combination, especially in the Blockchain scene. It was a pleasure working with him on popularizing our project!
Marcel Lahaije
Marcel LahaijeStoryteller | Coach | Speaker | Inspirator | Podcast Unleash the Hero within | Cryptoinvestor
Lees verder
Stephan heeft voor een kleine en exclusieve groep in Nederland een 3 daagse masterclass gegeven. Niet alleen waren de 3 dagen gevuld met waardevolle en leerzame content maar de manier waarop Stephan les geeft in duidelijke Jip en Janneke taal wordt ook nog eens overtroffen door zijn ruime kennis op het gebied van Crypto zaken en zijn enthousiasme. Highly recommended!
Daniel Weinzveg
Daniel WeinzvegDirector of Global Operations at BlockOn Group
Lees verder
Stephan is a commensurate professional - high integrity, great communication skills, responsive, delivers results and beats expectations. I look forward to working with Stephan ever time we connect.
Chris Hensley
Chris HensleyChief Operating Officer at SocketFace Studios
Lees verder
Stephan understands the power of the influencer network. He has developed a solid audience of cryptocurrency enthusiasts. Through his network of meet-ups, websites, newsletters, and social media groups, Stephan assisted with the brand awareness and marketing of our ICO that completed in October of 2017. We will look to Stephan and his team again when we have critical news we need to reach his vast community.
Geert Vanden Bossche
Geert Vanden BosschePhD, DVM, Independent Researcher
Lees verder
Stephan heeft de uitzonderlijke gave van het zakelijke met het menselijke te verweven op een manier die hem toelaat van complexe zaken op een eenvoudige en perfect verstaanbare manier uit te leggen. Het feit dat hij daarbij zeer pragmatisch te werk gaat en ook duidelijk aangeeft waar zijn eigen grenzen liggen getuigt van professionaliteit en siert hem alleen maar meer.
Jimmy Butzen
Jimmy ButzenCTO bij Miningkingz
Lees verder
Stephan is steeds de vriendelijkheid zelve. Al is de druk enorm groot soms, Stephan krijg je niet snel op zijn paard. Zijn kennis over blockchain en hoe de toepassingen ervan te gebruiken verbluffen steeds de cursisten en mensen rond hem. Kortom een fijne collega die altijd klaar staat voor zijn collega's en klanten.
Heidi Baek
Heidi BaekDigital Sales Team Leader at Nestree
Lees verder
It is clear that Stephan is professional at networking. I am impressed by his ability to communicate effectively and always be attentive. I am glad to have met him and highly recommend him.
Bill Kline
Bill KlinePartner at Ænigma Capital
Lees verder
Stephan has an amazing grasp of the digital asset world and is a pleasure to work with.
Tim Broekmans
Tim BroekmansFounder bij TradePremium
Lees verder
Stephan De Haes, oprichter van Satoshi Consultancy heeft oog voor kwaliteit en brengt fundamenteel sterke onderbouwde opleidingen. Deze opleidingen zijn voor iedereen zeer toegankelijk waardoor hij meehelpt aan de adoptie van crypto als zijnde een 'asset class'. Door zijn kritische kijk op het leven is het ook iemand die eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel draagt. Je kan altijd rekenen op een terechte beoordeling of samenwerking. Zeker een persoonlijkheid waar je veel van kan leren en waar we nog meer van zullen horen in toekomst!
Harry Van Dreumel
Harry Van DreumelEigenaar bij 'More Sales Result'
Lees verder
Onlangs een training gevolgd bij Stephan, behalve dat het heel erg interessant is leert hij je op de juiste manier naar cijfers en grafieken te kijken waardoor je daar jouw voordeel mee kan doen.
Previous
Next

Alle inhoud, berichtgeving, producten  en e-mails, zijn de professionele mening van Satoshi consultancy Ltd. en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, advies of aanbeveling om tot aankoop van één of meer digitale valuta over te gaan en daarin te beleggen. Satoshi consultancy Ltd. is geen financieel, juridisch of fiscaal adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Onze inhoud heeft uitsluitend een educatief karakter en kan op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. De door Satoshi consultancy Ltd. gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. We kunnen echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze info gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, snel achterhaald is dan wel kan zijn.  Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van digitale valuta, uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor deze handelingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *